(Presuňte na stránku...)
Domov
Bezmäsité jedlá
Bylinky
Cestoviny
Cukrovinky
Chlieb / pečivo
Mäso
Múčniky
Omáčky / Prívarky
Polievky
Prílohy / šaláty
Slané pečivo / koláče
Studená kuchyňa
Zaváraniny
Zemiakové jedlá
Veľká noc
Vianoce
▼
Slivkový kompót bez cukru
slivky
štipka soli
voda
Vodu prevaríme a necháme vychladnúť. Umyté vykôstkované slivky uložíme do pohárov, pridáme štipku soli a zalejeme vychladnutou prevarenou vodou. Zaviečkujeme a sterilizujeme 20 minút pri teplote 80°C.
slivky s černicami
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
‹
›
Domov
Zobraziť webovú verziu
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára