(Presuňte na stránku...)
Domov
Bezmäsité jedlá
Bylinky
Cestoviny
Cukrovinky
Chlieb / pečivo
Mäso
Múčniky
Omáčky / Prívarky
Polievky
Prílohy / šaláty
Slané pečivo / koláče
Studená kuchyňa
Zaváraniny
Zemiakové jedlá
Veľká noc
Vianoce
▼
Ríbezľový kompót
ríbezle
1 liter vody
800g kryštálového cukru
Zrelé ríbezle odstopkujeme, umyjeme a dáme do čistých sterilizovaných pohárov. Zalejeme vychladnutým sirupom, ktorý sme uvarili z vody a cukru, poháre zaviečkujeme a sterilizujeme 10 minút.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
‹
›
Domov
Zobraziť webovú verziu
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára