(Presuňte na stránku...)
Domov
Bezmäsité jedlá
Bylinky
Cestoviny
Cukrovinky
Chlieb / pečivo
Mäso
Múčniky
Omáčky / Prívarky
Polievky
Prílohy / šaláty
Slané pečivo / koláče
Studená kuchyňa
Zaváraniny
Zemiakové jedlá
Veľká noc
Vianoce
▼
Hruškový džem
2kg hrušiek
200g cukru
2 škoricové cukry
100ml vody
Hrušky aj so šupkou nakrájame, posypeme cukrom, škoricovým cukrom, podlejeme vodou a varíme do rozvarenia hrušiek. Potom ich rozmixujeme, nalejeme do pohárov a zaviečkujeme. Sterilizujeme 10 minút.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
‹
›
Domov
Zobraziť webovú verziu
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára